Колеги, искам да попитам по-знаещите и мисля ,че няма нищо убидно да си признаеш, че не знаеш.И така :имам 155 1,8 ТС и по тазни морги в Италия намирам 155 ,но на капака им има едно Q4,тамошните хора ми обяняват че това е с 6 цилиндров мотор и задвижване 4х4.Та питането ми такова, ако си ''домъкна'' от там такава разнебитена железариика, ще могали да си сменя скоросната кутия (тяе с междинен деферинциал в комплект които се намира зад двигателя),полуоските на предния мост,картана и задния деферинциал (заедно с окачването отзад),идеята ми това нещо ще можели да се прехвърли на моита 155 и дали ще пасне на двигател 1,8 като камбана ,съединител,скоросна кутия или трябва да се преправя нещо. Не ми се влиза в ''енциклопедия'' по разглабяне,проби и наново връщане на старото ,ако нестане нещо .
Ако якои знае нещо ще съм му много благодарен,да ме ''светне'' по моита налудничева идея де имам в главата.
Когато човек няма работа си намира занимавка.....
Ако якои знае нещо ще съм му много благодарен,да ме ''светне'' по моита налудничева идея де имам в главата.
Когато човек няма работа си намира занимавка.....

Comment